Archive for March, 2011

h1

Watching Linkin Park concert, live in US!

March 17, 2011

Watching Linkin Park concert, live in US!

 

Berawal dari ketika beli tas laptop online November 2010 kemarin. Perkenalan saya dengan Pa Heru, pemilik toko online tersebut, membawa saya “terjebur” di komunitas Tangan Di Atas. Energi positif dan sinerginya, bikin saya jatuh cinta beraaat sama komunitas ini. Tagline-nya ”Sukses Mulia” inline banget sama cita-cita gw yang fully convinced kalo semua orang, minimal gw, BISA BANGET sukses pake cara bener.

*ini nulis pake aku, pake saya, pake gw, biareeen, hehehe

Going further, sesama pere –perempuan- di komunitas ini, yang pada pake Blackberry, bikin Blackberry group ”Super Emak Rempong”. Ngga usah diomongin lagi, gimana positifnya grup ini. Ngomongin tips-tips bisnis si udah aja ya, menu harian. Tapi ga cuma itu, tips masak, menjaga kesehatan anak dan keluarga [kerana mostly anggotanya memang udah emak-emak yang udah berkeluarga], tentang ASI eksklusif, gosip [katanya positif 😛 ], dan tentu saja informasi diskonan.

Lately, kita ngadain English Day setiap hari Rabu. Awalnya karena salah satu dari kita ketemu angel investor, yang pembicaranya adalah om bule, dan pada pusing 😀

Jadilah kita menyiapkan diri buat go international [aamin], dengan enabling ourselve to speak english fluently.

Yang seru banget, hari Rabu kemaren, topic English day kita adalah “Our dream in the next 10/20 years”. Di antara semua yang berbagi, semua mimpinya bikin saya terharu. Selain punya mimpi yang besar untuk mencapai banyak hal positif ke depan, kita semua punya mimpi yang sama dengan cara yang berbeda-beda untuk juga “membesarkan” orang lain. How touching !! Aamiin para super emak, semoga para malaikat mengaminkan dan Allah mengabulkan.

And i’m about to write my dreams in the next 10/20 years ahead now. Referring to the literature I read, that the brain will strengthen what we write. Remembering the tweet that Ranggaumara wrote the other day, he wrote “Dream like a kid, believe it fully & wholeheartedly”, like it aaaaaa lllllottttt.

 

Sooo, here are my dreams in the next 10/20 years ahead è

–           Should have been going to Hajj with my Husband

–           Having more kids

–           Total time for entrepreneurship

–           Having a brand lines on my name

–           Be a nationally & internationally well known entrepreneur [virgin group like], and exporting my products to many countries.

–           Having such school that enables kids grow to their utmost, AL Falah like, or even better.

–           Having social foundation on my name for charity & scholarship, so that at least my big family can support themselves and be

independent economically

–           Having outdoor provider for extreme sport, such as paragliding, river riding and stuff

–           Watching Linkin Park concert live in US, hope that I won’t be that old by that time 😛

 

Aamiin

 

Seeing what I have achieved now, dazzled me that this is exactly what I dreamt about years ago.

So im daring myself to dream big now!

 

Some people say that if u have a small dream, once you achieve it, than it’s achieved with just standard result. Like when you dream that you are able to climb a tree, once you are able to reach it, u’d just be as tall as the tree grows. But if dream to reach the moon, sky high is the level u’d be able to achieve when fail to achieve the moon.

Set your dream as high as you can, and keep your feet strongly on the ground.

Bismillahirrahmaanirrahiim.

I luv u Allah,…

Linkin Park, wait for meee 🙂